Сигнал за брутално изнасилване е вдигнал на крак полицията в Поморие преди

...
Сигнал за брутално изнасилване е вдигнал на крак полицията в Поморие преди
Коментари Харесай

Брутално изнасилване на 15-годишна вдигна на крак полицията в Поморие

Сигнал за брутално обезчестяване е вдигнал на крайник полицията в Поморие преди часове, написа Флагман.бг.

15-годишна от кв. “Свобода “ се е обадила на телефон 112, с цел да заяви, че е отвлечена и свиреп насилена от някогашния си другар – юноша на 21 години от същия квартал.

Пострадалата и насилника имали връзка, около година живеели дружно, само че момичето решило да си тръгне, а това не се харесало на помориеца.

Според изказванията й той я отвлякъл, взел й телефона и закарал в дома си, след което я завързал със свински опашки и насилвал в продължение на два дни. Тийнейджърката едвам се отскубнала, отишла при своя другарка и от нейния телефон подала сигнал.

21-годишният млад мъж към този момент е задържан, само че поради деликатното естество на случая, до този миг няма публична информация от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Според непотвърдена информация той е с наложена мярка за неотклонение от 24 часа, която изтича напълно скоро, само че съвсем несъмнено ще бъде удължена до 72 часа.

Назначен е обзор и експертиза на момичето, с цел да се откри дали е била насилена или всичко се е случвало с нейно единодушие. По китките й обаче фактически имало следи от свински опашки, които са оставили трайни отпечатъци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР